ΝΕΑ

4 posts

Συμμετοχή της Wavenet σε συνάντηση εργασίας του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ

Στη συνάντηση, στην οποία προσκλήθηκαν 15 καινοτόμες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν οι τομείς προτεραιότητας στους οποίους θα μπορούσαν οι επιχειρήσεις από κοινού να διαμορφώσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η συμμετοχή της Wavenet στο 1ο Motorshow Επαγγελματικού οχήματος 2019

Η παρουσίαση του νέων πακέτων διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector™ και TeleDirector™ lite της Wavenet συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον επαγγελματιών διαφόρων κλάδων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης οχημάτων αλλά και ανάλυσης ιστορικών δεδομένων.

Wavenet_TeleDirector_Responsive_image_768x378

Παρουσίαση των νέων προϊόντων TeleDirector και TeleDirector lite της Wavenet

Η Wavenet, αμιγώς Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης προϊόντων τηλεματικής, μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών της σύγχρονης Ελληνικής επιχείρησης, έχει αναπτύξει τα εξειδικευμένα πακέτα διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector και TeleDirector lite.

Η Wavenet στο Motorshow Επαγγελματικού Οχήματος 2019

Συμμετέχουμε στην έκθεση MOTORSHOW ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου, στη λαχαναγορά του Ρέντη στην Αθήνα. Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο Α10, για να σας ενημερώσουμε για τη νέα πλατφόρμα τηλεματικής TeleDirector της εταιρείας μας, η οποία βοηθά τους Έλληνες επαγγελματίες να διαχειριστούν αποτελεσματικά…