ΝΕΑ

6 posts

WaveBus-by-Wavenet

Επιδότηση 60% για αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ

Η Wavenet είναι έτοιμη, μέσω της συγκεκριμένης επιδότησης για ΚΤΕΛ, να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για τον πλήρη εκσυγχρονισμό τους, μέσω πληθώρας προϊόντων και υπηρεσιών

Η Wavenet συμμετείχε στο 6ο Technology Forum

Στη διάρκεια του 6ου Technology Forum τα στελέχη της Wavenet είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις αλλά και να πραγματοποιήσουν B2B meetings με επιχειρήσεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Συμμετοχή της Wavenet στη συνάντηση εργασίας του ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία»

Στη συνάντηση «Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία στον τομέα της Πράσινης και Έξυπνης Κινητικότητας», στην οποία προσκλήθηκαν 15 καινοτόμες επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, συζητήθηκαν οι τομείς προτεραιότητας στους οποίους θα μπορούσαν οι επιχειρήσεις από κοινού να διαμορφώσουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη η συμμετοχή της Wavenet στο 1ο Motorshow Επαγγελματικού οχήματος 2019

Η παρουσίαση του νέων πακέτων διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector™ και TeleDirector™ lite της Wavenet συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον επαγγελματιών διαφόρων κλάδων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις ολοκληρωμένες λύσεις παρακολούθησης οχημάτων αλλά και ανάλυσης ιστορικών δεδομένων.

Wavenet_TeleDirector_Responsive_image_768x378

Παρουσίαση των νέων προϊόντων TeleDirector και TeleDirector lite της Wavenet

Η Wavenet, αμιγώς Ελληνική εταιρεία ανάπτυξης προϊόντων τηλεματικής, μετά από προσεκτική μελέτη των αναγκών της σύγχρονης Ελληνικής επιχείρησης, έχει αναπτύξει τα εξειδικευμένα πακέτα διαχείρισης στόλου οχημάτων TeleDirector και TeleDirector lite.

Η Wavenet στο Motorshow Επαγγελματικού Οχήματος 2019

Συμμετέχουμε στην έκθεση MOTORSHOW ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ 2019, που θα πραγματοποιηθεί από 31 Μαρτίου – 2 Απριλίου, στη λαχαναγορά του Ρέντη στην Αθήνα. Θα σας περιμένουμε στο περίπτερο Α10, για να σας ενημερώσουμε για τη νέα πλατφόρμα τηλεματικής TeleDirector της εταιρείας μας, η οποία βοηθά τους Έλληνες επαγγελματίες να διαχειριστούν αποτελεσματικά […]